Bagsiden: Ugens tip - Giv festivalstolen lang levetid
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bagsiden: Ugens tip - Giv festivalstolen lang levetid

Illustration: Ingeniøren

Vi glæder os jo alle til, at det igen bliver muligt at udveksle omkringflyvende, tilfældige kropsvæsker med andre på en musikfestival uden at skulle holde 2 meters afstand. Så her kommer lige et godt råd fra patentingeniøren i Hillerød:

Illustration: Flemming Bøgelund

Kære Lynch

Der er da ikke noget skønnere end at sidde i en festivalstol ude i naturen i denne svære tid. Og man sidder lige så godt som i den bedste lænestol. Og hver person kan nemt bære sin egen. Man kan jo finde et øde sted og nyde en kop kaffe, mens børnene leger.

Men, men, men. Der er desværre bare det, at festivalstole går i stykker efter et par ganges brug. Det til trods for, at de gerne er lavet af ret gode materialer.

Fire små skruer, som holder beklædningen på plads på stellets metalrør, rasler af, og derfra går det ned ad bakke. Der er altså en konstruktionsfejl. Skruer udgør dårlig hæftning for beklædningen.

Beklædningen har fire hulheder eller ‘lommer’, hvor stellets metalrør er stukket ind. Løsningen er at fylde de fire ‘lommer’ med silikone, straks når man har købt stolen.

Så har man en stol for livet.

Venlig hilsen

Flemming Bøgelund

Illustration: MI Grafik
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten