Bagsiden: Ugens tip - Giv festivalstolen lang levetid

24. april 2020 kl. 02:00
Bagsiden: Ugens tip - Giv festivalstolen lang levetid
Illustration: Ingeniøren.
Artiklen er ældre end 30 dage

Vi glæder os jo alle til, at det igen bliver muligt at udveksle omkringflyvende, tilfældige kropsvæsker med andre på en musikfestival uden at skulle holde 2 meters afstand. Så her kommer lige et godt råd fra patentingeniøren i Hillerød:

Kære Lynch

Der er da ikke noget skønnere end at sidde i en festivalstol ude i naturen i denne svære tid. Og man sidder lige så godt som i den bedste lænestol. Og hver person kan nemt bære sin egen. Man kan jo finde et øde sted og nyde en kop kaffe, mens børnene leger.

Men, men, men. Der er desværre bare det, at festivalstole går i stykker efter et par ganges brug. Det til trods for, at de gerne er lavet af ret gode materialer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fire små skruer, som holder beklædningen på plads på stellets metalrør, rasler af, og derfra går det ned ad bakke. Der er altså en konstruktionsfejl. Skruer udgør dårlig hæftning for beklædningen.

Beklædningen har fire hulheder eller ‘lommer’, hvor stellets metalrør er stukket ind. Løsningen er at fylde de fire ‘lommer’ med silikone, straks når man har købt stolen.

Så har man en stol for livet.

Venlig hilsen

Flemming Bøgelund

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger