Bagsiden: Udenrigspolitik – Danmark til (og med?) Polen
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Bagsiden: Udenrigspolitik – Danmark til (og med?) Polen

Illustration: MI grafik

Vor skibskyndige læser i Randers har gjort sig sine tanker om retablering af Danmarks arealmæssige storhedstid efter at have set et interessant kort ved en udenrigsministeriel pressemeddelelse i ”Maritime nyheder” i sidste uge:

Illustrationen i Maritime Nyheder fra 19. november giver os mange af vore tabte områder tilbage, men desværre også den nordlige del af Polen ... Illustration: Privat

Hej Lynch,

Jeg synes, at det er helt rimeligt, at vi skal have Skåne, Halland og Blekinge tilbage, samt Hertugdømmet Slesvig.

Men hvad har Polen gjort os, siden vi også skal invadere deres kyst?

Med venlig hilsen

Jan F. Haase

– – –

Jeg er helt enig! Selv om vi igen skulle få placeret vores udskældte hovedstad nærmere midten af riget, når Udkantsdanmark vokser sig større, vil en invasion af den nordlige del af Polen nok alligevel blive for stor en mundfuld for Jydske Dragonregiment ...

/Lynch

Illustration: MI Grafik
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Grønland er jo en del af Danmark, så er da naturligt at vi gør krav på i hvert fald en del af Nordpolen. Eller har jeg misforstået noget?

  • 3
  • 0

En ting er at overtage skåne og Polen, men med det kort står vi til at overtage Estland, og dermed en grænse til Rusland... Måske lidt for meget af det gode, til vores nuværende formåen?

  • 0
  • 0