Bagsiden: Patentidioti - Imaginær hund
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bagsiden: Patentidioti - Imaginær hund

Illustration: Ingeniøren

I sidste uges beretning om festsangen på en Møbius-strimmel fortalte opfinderen Flemming Bøgelund, at fremgangsmåden ikke kunne patenteres, fordi opfindelsen ikke løste noget problem.

Det samme kan man bestemt ikke sige om US Patent nr. 5.509.859, der løser det problem, at man slipper for at samle en ikke-eksisterende hunds efterladenskaber op.

Patentet viser en ”metode til at skabe illusionen af et imaginært kæledyr”. En hul, langstrakt snor med et håndtag i den ene ende og en krave og sele i den anden ende. I håndtaget er der en knap, så du kan frembringe lyde af kat og/eller hund.

– Forbered dig på at ligne en total galning (men det er du vel vant til, når du går med hunden uden hund), skriver Bagsidens patentspejder, Niels Berg Olesen.

Men som sagt: en nytig opfindelse, der sparer ikke- hundeejere med et hundelufter-gen for både besvær og omkostninger.

/Lynch

PS.: Apropos spørgsmålet om, hvad der er muligt at patentere og hvorfor ikke, så kører vores digitale patentblogger på ing.dk, Louise Floor Frellsen, netop i øjeblikket en artikelserie om disse problemer i europæisk sammenhæng.

Læs med i bloggen her: ing.dk/231733

Illustration: MI Grafik
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten