Bagsiden: LÆK: Langsommere – Ældre – Klogere ...
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bagsiden: LÆK: Langsommere – Ældre – Klogere ...

Illustration: Ingeniøren

Fra Martin Thomsen indløb for nogen tid siden et link til en historie på ‘reddit.com/jokes’, som så igen dukkede uventet op i min mailboks, da jeg ledte efter noget helt andet – så den får I her (let forkortet):

”En Airbus 380 er på vej over Atlanterhavet. Den flyver konstant med 800 km /time i 30.000 fods højde, da en Eurofighter med mulig hastighed på Mach 2 pludselig viser sig.

Hvem keder sig mest, Airbuspiloten eller ham her? Illustration: Eurofighter

Kampflyet lægger sig ved siden af passagerflyet og hilser på piloten via radioen: »Airbus-flyvning er ret kedelig, ikke? Pas på og se her!«

Han ruller sin jet om på ryggen, accelererer, går gennem lydmuren, stiger hurtigt til en svimlende højde, kun for at svinge ned næsten til havets overflade i et betagende dyk.

Han lægger maskinen tilbage ved siden af Airbus’en og spørger: »Nå, hvad synes du om det?«

Airbus-piloten svarer: »Meget imponerende, men kig nu her!«

Jetpiloten ser på passagermaskinen, men kan ikke se noget usædvanligt. Det fortsætter med at flyve stædigt lige, med samme hastighed, og efter fem minutter melder Airbus-piloten sig igen over radioen: »Nå, hvad siger du nu?«

Jet-piloten spørger forvirret: »Hvad gjorde du?« Den anden griner og siger:

»Jeg rejste mig, strakte mine ben, gik ned i bagenden af flyet til badeværelset, fik en kop kaffe og en kanel­kage og lavede en aftale med stewardessen på et 5-stjernet hotel, som betales af min arbejdsgiver.«

Morale: Når du er ung, synes hastighed og adrenalin at være det mest fantastiske. Men efterhånden som du bliver ældre og klogere, vil du heller ikke se bort fra komfort.

Det er vi nogle, der kalder LÆK: Langsommere, Ældre, Klogere.”

/ Lynch

Illustration: MI Grafik
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først