Bagsiden: Kuk i koordinatsystemet på DTU

3. juni 2022 kl. 06:001
Bagsiden: Kuk i koordinatsystemet på DTU
Selvom det nye vandværk ligger på Centrifugevej 84, burde bygningen være nummereret efter DTU’s praksis, påpeger civilingeniør Kristian Ejlebjerg Jensen. Illustration: Kristian Ejlebjerg Jensen.
Artiklen er ældre end 30 dage

DTU’s campus på Lundtoftesletten er som bekendt udlagt som et koordinatsystem med fire kvadranter, som gør det let at finde ud af, hvor en bygning er placeret ud, fra dens bygningsnummer.

Bygninger med numre begyndende med 1 findes i første kvadrant, 2 i anden kvadrant osv. Men nu er der kommet kuk i koordinatsystemet.

Ud for det nye vandværk, som Lyngby-Taarbæk kommune har opført til afløsning for et gammelt vandtårn, er nemlig placeret et skilt i sædvanlig DTU-stil med nummeret 84 – godt nok med blå baggrund, hvor de normale DTU-skilte er røde.

Farven er én ting, det kan man nok leve med, men nummeret er helt galt, når bygningen ligger i 3. kvadrant, gør civilingeniør Kristian Ejlebjerg Jensen opmærksom på i et læserbrev i lokalmediet Det Grønne Område, der udkommer i Lyngby-Taarbæk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bagsiden deler til fulde Kristian Ejlebjerg Jensens forargelse over denne helt malplacerede nummerering. Ja vi ved godt, at den officielle adresse er Centrifugevej 84, men på DTU’s område burde bygningsnumre havde forrang for vejnumre.

Selv DTU synes, det er underligt, for Kristian Ejlebjerg Jensen har over for Ingeniøren fremlagt en korrespondance med DTU, hvor Space Manager Anne Birgitte S. Hedegaard – en sådan findes der åbenbart – skriver:

»Det lyder mærkeligt, at der er sat et skilt op, som du nævner (Nå, det vidste de åbenbart ikke, red.), da det er aftalt, at den netop skulle hedde Bygning 366 for på den måde at passe ind i metodikken på DTU Lyngby Campus.«

Det var i september, DTU sendte dette svar, men der er stadig kuk i koordinatsystemet her mere end et halvt år senere. Hvor svært kan det være? Hvad siger underviserne i matematik? Kalder Lyngby-Taarbæk sig ikke for vidensby?

Illustration: Ingeniøren.

1 kommentar.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger