Bagsiden: Je suis aussi un klimatosse
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bagsiden: Je suis aussi un klimatosse

Illustration: Ingeniøren

Desværre havde denne Bagside deadline dagen før folke­tingsvalget i onsdags, men det skal ikke forhindre os i at bringe en aktuel kommentar til det forventelige resultat af afstemningen.

Her tænker jeg ikke kun på vort tillægs tankevækkende historie om Idas klimavalg i 2050 (nej, ikke den IDA!), som I bør læse her: llk.dk/bngd3k

Illustration: Morten Simonsen

Desuden er der forleden indløbet endnu en aktuel kommentar til ‘klimavalget’, nemlig et par fremtidssikrede fotos fra Morten Simonsen i det sydvestlige Jylland. Her ved man nemlig allerede, hvad der kommer til ske - se billedet her til højre.

Morten skriver ganske vist, at ”dette har jo ikke noget men klima at gøre, kun med vores natur her ved Vadehavet. Men det kunne jo blive mange andre steder ...”

Tak for advarslen!

/ Lynch

Illustration: MI Grafik
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Er der her tale om klimaforandringer eller en uintelligent ingeniør som har underdementioneret en dæmning? En Ingeniørtosse?

Det er fredag :-)

  • 3
  • 3
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten