Bagsiden: Dementi - Ingen klavermassakre i rotunden på det gamle DtH
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bagsiden: Dementi - Ingen klavermassakre i rotunden på det gamle DtH

Illustration: Ingeniøren

Vi er ikke helt færdige med klaveret i rotunden på det daværende DtH på Øster Voldgade i København. Men nu synes historiens placering dersteds at være helt dementeret (‘æren’ tilfalder H.C. Ørsted Instituttet henne i Universitetsparken). Vor læser i Odense skriver bl.a.:

Kære Lynch.

Dette er ingen tilståelse, selv om jeg tilhører mængden af mistænkte for den omtalte klavermassakre på DtH. Forstået sådan, at jeg som 2.dels stud.polyt. færdedes i denne bygning 1957-1960.

Jeg erindrer ikke, at have hørt om en sådan ‘happening’ selv om der da skete vilde ting. Mit behov for fester blev opfyldt af, hvad der skete på mit nærved beliggende Hagemanns Kollegium, hvor vi godt nok fandt på underlige ting, men dog ikke smed med noget af de to flygler, der var til rådighed.

Men en sådan hændelse må have været så markant, at viden om den var gået hele omgangen rundt. Og jeg erindrer heller ikke skader på rotundens flisegulv.

Venlig hilsen

Jørgen C. Heidemann

– – –

Hermed har vi, med flere af de direkte impliceredes bistand, både fået bekræftet rygterne om kanonaffyringen på ingeniørkollegierne i Lyngby og afkræftet historien om klaverudkastningen på DtH. Også tak for de breve herom, jeg desværre ikke fik plads til!

/Lynch

Illustration: MI Grafik
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten