Ny masteruddannelse: Skab bæredygtige fødevarer uden mavepine

PLUS.
Vertikalt landbrug som her hos Nordic Harvest i Taastrup er et eksempel på bæredygtig fødevareproduktion, som det handler om på den nye masteruddannelse på DTU. Illustration: Linda Johansen/ Ritzau Scanpix

DTU og KU genopliver master i fødevaresikkerhed med fokus på bæredygtig fødevareproduktion.

Bæredygtig produktion er både et mærkat, der ­skærper forbrugernes appetit på føde­varer, og et begreb, der ligger højt oppe på den globale dagsorden. Derfor har mange fødevarevirksomheder travlt med
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen

Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
Prøveabonnement kræver ikke kreditkort, og abonnementet udløber automatisk.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.