Avanceret 3D-formskæremaskine indstillet til produktprisen

'Med den nye skæreteknik bliver det ifølge selskabet muligt at tilvirke støbeforme til bl.a beton og glasfiberindustrien op til 100 gange hurtigere end andre kendte 3D-formgivningsteknologier,' skriver Odico i deres indstilling af Formworks.

Maskinen har mest af alt karakter af en robotiseret ostehøvl, der frit kan skære de former ud, som designerne måtte ønske.

Nu er produktet indstillet til Produktprisen i Iværksætterkategorien.

Ingeniørens Produktprisen 2012 - kom og vær med

Illustration: Marci Papineau Gottlieb

Læs alt om Produktprisen herEt væld af produkter er indstillet til Produktprisen 2012, og dommerne går nu i gang med at vurdere hver og et.
Alle deltagende produkter har fået en kort omtale på Produktpris-siden. Gå ind og anbefal dine favoritkandidater på vores Facebook-afstemning.
I år har der været så stor interesse for arrangementet, at vi har besluttet at udvide det til en hel dag med et skarpt konferencespor - alt sammen om produktudvikling. Det bliver afholdt hos Aalborg Universitet i Nokias gamle bygninger i København.

Her vil man eksempelvis høre om trends inden for produktudvikling som 3D-print og brugerdrevet innovation, og man har mulighed for at få praktiske råd om patentering og finansiering.

Uddelingen af priserne sker ved et arrangement den 7. november. Se programmet og tilmeld dig her

Dokumentation

Læs Odicos indstilling af Formworks