Atter flot lønstigning til privatansatte ingeniører
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Atter flot lønstigning til privatansatte ingeniører

PLUS.

IDAs privatansatte medlemmer er i gennemsnit steget lidt mere i løn end sidste år. Ingeniører er i høj kurs, lyder forklaringen fra IDA.

Da årets lønregulering var overstået, kunne de privatansatte medlemmer af IDA konstatere, at der nu – i hvert fald i gennemsnit – ryger 3,9 procent mere ind på lønkontoen end før. Det fremgår af IDA Lønstatistik 2018. Med en inflation på blot 0,6 procent er der tale om en reallønsfremgang på 3,3 procent.

Ønsker du at læse hele artiklen?

Det kan du med et PLUS-abonnement. Det giver dig digital adgang til alle PLUS-artikler og Ingeniørens digitale avis.

Som IDA-medlem kan du få adgang til alt PLUS-indhold. Klik her for at læse hvordan.

Det huer Juliane Marie Neiiendam, formand for Ansattes Råd (AR) i IDA: »Det er rigtig flot og viser, at vores medlemmer er efterspurgte. Udviklingen er meget fornuftig med en pæn reallønsfremgang, men det skal heller ikke være den vilde vækst, for vi skal sikre, at arbejdspladserne bliver. En jævn, kontinuerlig stigning, som vi har set de seneste år, er rigtig god,« siger hun. Illust...