Atter flot lønstigning til privatansatte ingeniører
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Atter flot lønstigning til privatansatte ingeniører

PLUS.

IDAs privatansatte medlemmer er i gennemsnit steget lidt mere i løn end sidste år. Ingeniører er i høj kurs, lyder forklaringen fra IDA.

Da årets lønregulering var overstået, kunne de privatansatte medlemmer af IDA konstatere, at der nu – i hvert fald i gennemsnit – ryger 3,9 procent mere ind på lønkontoen end før. Det fremgår af IDA Lønstatistik 2018. Med en inflation på blot 0,6 procent er der tale om en reallønsfremgang på 3,3 procent.

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

Det huer Juliane Marie Neiiendam, formand for Ansattes Råd (AR) i IDA: »Det er rigtig flot og viser, at vores medlemmer er efterspurgte. Udviklingen er meget fornuftig med en pæn reallønsfremgang, men det skal heller ikke være den vilde vækst, for vi skal sikre, at arbejdspladserne bliver. En jævn, kontinuerlig stigning, som vi har set de seneste år, er rigtig god,« siger hun. Illust...