ATOMKORT: Hjælp os med at placere atomaffaldet

ATOMKORT: Hjælp os med at placere atomaffaldet

Hjælp os med at hjælpe politikerne: De kunne ikke finde noget sted til slutdepotet for atomaffald. Nu skal de i stedet finde en placering til mellemlageret. Ingeniøren har sat sig for at finde de mulige adresser. Her har vi brug for din hjælp.

Kortet er nu lukket for nye forslag, men du kan stadig se det via dette link.

Signaturforklaring:
Grønt område: Beskyttet Natura 2000-natur
Blåt område: Områder af særlig drikkevandsinteresse
Kortet loader p.t. meget langsomt, men det dukker op, hvis du har tålmodighed.

Lad det blive i Risø. Put det i kasematterne under Kronborg. Harboør Tange eller på Amager. Eller hvad med den atomsikre bunker i Vedbæk? Ingeniørens læsere har allerede budt ind med flere adresser til et dansk mellemlager for atomaffald, efter vi er begyndt at lede efter de steder i Danmark, hvor det er muligt at gemme det farlige affald. Efter politikerne i sidste uge lagde planerne om et slutdepot på hylden, ligger landet nu åbent for en ny diskussion om placeringen af det kontroversielle byggeri.

Til læserne: Find stedet for os

Nu giver vi dig en konkret mulighed for at pege på specifikke steder - og motivere dit valg. Klik på linket herover og åben kortet. Klik på kortet og skriv i boksen, der kommer frem. Begrund hvorfor du mener, at mellemdepotet skal ligge lige der. Kom med gode argumenter. Så bliver der ikke bare noget at gå på opdagelse i. Der bliver også noget, vi kan gå videre til politikerne med. Husk: Det er et Google-kort. Så du skal være logget ind på Google for at kunne lægge et punkt ind

Kommentarer (38)