Arkæolog: »Det er et fint sted, hvis man kan lide at finde spor efter gamle dage«
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Arkæolog: »Det er et fint sted, hvis man kan lide at finde spor efter gamle dage«

PLUS.
Det har været udfordrende at lave arkæologiske udgravninger så nær ved kysten, og bl.a. har man måttet grave drænrør ned for at pumpe vand væk, mens man gravede, fortæller arkæolog Bjørnar Måge, der er projektleder på udgravningerne ved den kommende Femernforbindelse. Illustration: Büro Jantzen

Jobbet som projektleder for de arkæologiske udgravninger ved Femernforbindelsen er en drømmeopgave med unikke fund og helt nye arbejdsmetoder.

I 2012 begyndte arkæolog Bjørnar Måge på en tre-måneders kontrakt ved Museum Lolland-Falster. Han skulle være med til at undersøge, om der kunne være oldtidsminder gemt i det område, hvor Femernforbindelsen

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.