Afsporet godstog vælter og smadrer vejbro i Kolding
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Afsporet godstog vælter og smadrer vejbro i Kolding

Illustration: Kolding Kommune

11.35 blev et godstog af endnu ukendte årsager afsporet, og flere godsvogne ramte efterfølgende ind i en eller flere bropiller, der bærer en vejoverførsel over baneterrænet i Kolding.

Der er ikke rapporteret om tilskadekomne og det står heller ikke klart, hvor hurtigt godstoget rent faktisk kørte.

Flere medier rapporterer, at Sydøstjyllands Politi netop nu har afspærret vejbroen af frygt for, at den er blevet ustabil.

Ifølge Banedanmark er jernbanen mellem Taulov og Lunderskov nu afspærret for al jernbanetrafik, idet det afsporede godstog også har ødelagt køreledningen.

Ekstra Bladet har fotos af afsporingen.

Ingeniøren vil meget gerne høre fra læsere, som har overværet og evt. har billeder af sammenstødet. Skriv til journalist Nicolai Østergaard på nic@ing.dk

Emner : Jernbane
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

... lige hvad vi behøvede til at minde svenskerne om hvor afhængige de er af jernbanetransport gennem Danmark, nu hvor de er i gang med at undersøge om det kan betale sig at bygge tunnel forbi de besværlige danskere.

  • 2
  • 0

Citat:
"Den overskrift lugter for meget af Ekstra Blads journalistik...."
Citat slut.

Helt enig.

Broen står da (endnu).

Propillen, derimod, vil jeg gerne medgive kan vaere "smadret" - omend "væltet", "forskubbet" eller sågar "ødelagt" nok ville være en mere præcis og mindre sensationshungrede beskrivelse.

Artiklen er fin, men overskriften... suk...

  • 2
  • 2

Det pudsige er næsten, at lige under overskriften vælger at bringe et billede, der klart dokumenterer, at overskriften er usand og at broen IKKE er smadret. En enkelt bropille er skæv, men ellers ser alt ud til at være i orden.

Det interessante i den historie er om det tager 6 eller 12 måneder at få løst problemet. Af en eller anden grund har vi det jo med, her i landet, at være evigheder om at lave de mindste småting (Limfjordsbroen).

  • 4
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten