Aarhus-studerende løber med første danske embedded award

DI ITEK ønsker mere fokus på industriel teknologi og har etableret projektet Industriel teknologi og software (ITOS), der skal fremme danske kompetencer inden for embeddede løsninger - ikke mindst når det gælder om at udvikle de studerendes interesse for området.

På den baggrund har initiativet stiftet en Embedded Award 2012 til den studerende, som har afleveret den efter dommerkomiteens opfattelse bedste kandidatopgave.

Dette års modtager blev José Antonio Esparza Isasa, der nu læser ph.d. på Aarhus Universitet, har brugt B&O som case på sit projekt VDM-RT.

Ph.d.-forsker ved Aarhus Universitet José Antonio Esparza Isasa (tv.) modtager Embedded Award 2012 af adm. dir. i Industriens Fond Mads Lebech. Illustration: Bjarne Erick

'Heri demonstrerer José Antonio Esparza Isasa på fornem vis praktisk industriel og teoretisk viden og har udviklet og afprøvet en designmetode i samarbejde med B&O.'

I projektet har José Antonio Esparza Isasa brugt modelteknikken VDM-RT til at evaluere hardware og software i alternative hardware/software-arkitekturer.

José Antonio Esparza Isasa fortalte i sin takketale, at han fortsætter i sit ph.d.-projekt med den modelbaserede udvikling - nu med kig på, om modellerne kan anvendes til at give tidligt indtryk af systemernes strømforbrug.

Projektet gennemføres med støtte fra Industriens Fond.

Emner : Embedded