andre skriver

Yousee holder detaljer om 'ekstremt kompliceret' kæmpenedbrud tilbage

Nedbruddet, der ramte størstedelen af Yousees kabel-tv-kunder nytårsaften, skyldes et 'ekstremt kompliceret fysisk nedbrud', oplyser selskabet uden at ville gå i flere detaljer. Stort set alle kunderne havde søndag aften fået signalet igen.

Emner : Digitalt tv
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Bundestag beschließt Kohleausstieg 3. jul 2020 13:48
Beslutning: Kulkraft i Tyskland skal slukkes seneste i 2038
via The Guardian 2. jul 2020 14:17
Europa fælder flere og flere træer
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hvordan skulle et fysisk nedbrud (i den skala) kunne medføre, at kunderne skal connectes een for een. Nul putte. Det her er enten et hackerangreb, eller lignende, der har fået abo-/rettigheds-opsætningen til at gå fløjten. Husk på, at der blev rapporteret fra Norge, at de havde præcis det samme problem - på samme tidspunkt.

  • 2
  • 0

I gamle dage med analog TV, kunne man lige sætte en prøveledning med krokodillenæb i antennestikket på billderørsfjernsynene, og se TV, sådan nogenlunde med snevejr på. Det er helt umuligt i dag med digitalTV, som kræver en langt bedre antenne, end bare 20cm ledning.

  • 0
  • 0

...brug for en vigtig besked.....for ikke alene var TV forsvundet men internettet var også væk......og samtidigt er FM delen lukket!!!! Hvad fanden bilder TDC sig ind ?

Man kan blive helt rystet over at konstatere, hvor afhængig man er blevet af en amerikansk pengetank. Staten har med åbne øjne solgt ud af vor infrastruktur og det nuværende TDC er underlagt amerikanske profithensyn, der åbenbart kan forlange at vor nationale kommunikationssikkerhed forringes. Man kan blive helt syg ved at Statsministerens præk om at nu skal vi til at tage hensyn til hinanden, når politikere tillader sig at sælge samfundet i små bidder ,for at blive genvalgt og bilde os ind at vi er økonomisk stærke....bvadr!

Vi har ingen penge til Psykiatrien. Vi har ingen penge til kystsikring. Vi mangler politi. DSB mangler materiel . Postvæsenet er en negativ oplevelse( det er nok fordi det er svensk). DR er bare genudsendelser. F35 flår røven ud af baglommerne bare fordi vi skal ud at lege krig med udstyr der ikke egner sig til forsvar af landet, men som forarmer vort hjemlige forsvar. De gamle her i landet bedøves og bliver blemonteret og for øvrigt er det livsfarligt at komme på hospitalet......lige om hospitaler;

Man bygger en skulptur, der skulle blive et supersygehus i Hillerød, men på grund af pengemangel bliver der færre senge end ønsket og køkkenet er også sparet væk........i et økonomisk stærkt samfund !!!!!

https://da.wikipedia.org/wiki/TDC https://en.wikipedia.org/wiki/SBC_Telecom

Om den sidste, SBC, skal bemærkes at det er ATT der står bag

  • 2
  • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten