andre skriver

USA: Nordkoreas satellit 'tumler rundt' i kredsløb

Nordkorea affyrede i søndags en raket, som hurtigt blev fordømt af USA, Sydkorea og Japan, ligesom opsendelsen affødte stærke protester fra en hasteindkaldt FN-forsamling. Nu fortæller et højtstående medlem af det amerikanske militær, at raketten 'tumler rundt i kredsløb' og er ude af stand til at fungere på nogen som helst nyttig måde.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE

via Energiwatch 29. mar 2017 08:58 8

Trump indleder frontalangreb mod klimalovgivning

via Berlingske Business 29. mar 2017 09:00

Aarhusianske Terma indgår milliardkontrakt om nye F-35 kampfly

Kommentarer (8)

Hø, jeg har lige set en imax movie om rumskrot. Sådan en enkelt nordkoreansk satellit er jo en dråbe i havet, til sammenligning med at det rumskrot der svæver rundt der oppe i forvejen.
Var der nogen der sagde noget med at feje for egen dør eller at man ikke skal kaste med sten, hvis man selv bor på en voldsom udsat rumstation...

  • 1
  • 10

Jeg har lidt svært ved at se hvilken relevans dit indlæg har til den kendsgerning at satellitten er ude af kontrol.

  • 2
  • 0

Nordkorea laver atombomber fordi de kan, og fordi de stadig virker - ved forhandlingsbordet.

Nu har Nordkorea så demonstreret at de er i stand til , på minutter, at transportere en atombombe til et hvert sted i verden - inclusive "Den Store Satan" USA.

Til sammen tror jeg at det betyder at Nordkorea nu har en betydeligt stærkere udgangsposition ved de forhandlinger som ingen vil holde med dem.

Det gør hele området langt farligere - husk på, at Koreakrigen aldrig er afsluttet, der er bare våbenhvile.

Derfor tror jeg også sagtens at landet kan leve med tumleriet - den sattelit har allerede gjort sit arbejde. Mission accomplished !

  • 2
  • 1