close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Ubers selvkørende biler skal have hjælp næsten hver kilometer

Illustration: Volvo

Ubers slevkørende biler bliver netop nu testet og når stadig flere kørte kilometer, men der er endnu kun 1,27 km mellem hver gang en menneskelig fører må overtage rattet.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Reuters 22. jun 2018 07:04 4
Tesla lukker solanlæg i ni stater
via Jyllands-Posten 22. jun 2018 07:27 3
Netværksfejl hos Banedanmark: Viser forkert info
via Bloomberg 22. jun 2018 07:41
Tyskland vil teste flyvende taxaer

Kun Uber påstår fortsat at de er en samkørselstjeneste!

Med indførel af selvkørende biler toner de trods alt mere rent flag. Maksimering af fortjenesten ud af landet, når ikke engang chaufføren får lidt ringe løn, der måske betales skat af.

Nu ryger hele betalingen ud af landet.

Vi må fortsat se på Uber som en tjenesteydelse, der skal betales skat af.

Der skal indføres særlige (høje) skatter på robotarbejde, der kan kompensere for den manglende løn, der bruges i samfundet og som skal gå til borgerløn (uha), og skat af lønnen, som vi alle går glip af.

I tilfældet Uber vil de ellers på sigt opdage at vejene ikke repareres, og at ingen eller kun få har råd til at bruge deres taxi tjeneste.

Men når de og politikerne indser det, er det for sent.

  • 9
  • 1

Det har overrasket mig at den ellers protektionistiske taxabranche bare har accepteret uber som helt soleklart er normale taxaer. Men det er så en anden sag.
Hvad angår automatisering af arbejde, så er den helt åbenlyse konklusion at den totale materialistiske overflod der følger af den kommende teknologiske udvikling kun kan fungere i en ægte kommunisme.
Vi er ikke så langt fra en tid hvor ingen behøver at arbejde for at leve.
Så du behøver ingen dramatiske robotskatter ligesom vi ikke brandbeskatter internettet for at lønne bibliotekarer, offsettrykkere og avisbude.

Et andet aspekt er at vi jo kunstigt holder vores samfunds udvikling nede ved ikke tillade byggeri hvor man vil så huspriser holdes oppe.
Med 3D print som vi reelt kan lave i dag bliver produktionen af et hus næsten gratis. Reelt tæt på nul kroner fordi du kan printe ved laser sintring af sand og du kan printe alle rør og ledninger ind i processen ved beskeden tilføjelse af metalpulver.
Musten, mørtel og tegltag er jo noget romerne fandt på. Det har ingen fremtid.

Man kan fint forestille sig at automatisering bygger 1000 meter højde bygninger over hele Danmark.

Hvad angår selvkørende biler, så har google haft dem i flere år allerede. Det virker rent faktisk og lidar er ikke fundamental dyrt. Det kan laves for en slik.
Vi venter reelt kun på fælles mentale omstillingshastighed.

  • 1
  • 2