Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Tysklands forventninger til produktionen falder kraftigt

Forventningerne til den kommende tyske produktion styrtdykker. Bilindustrien, samt gummi og plastindustrien er hårdt ramt, mens kemiske industrier er mindre ramt. IFO-indexet, over forventningerne til de næste 3 måneders produktion er faldet fra plus 2 til minus 20,8 index-point. Det er det voldsommeste fald siden 1991. (artiklen er på tysk).

Emner : Økonomi
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det er via forsvaret og NATO vi har (haft) et ABC-beredskab. EU har aldrig været et samarbejde omkring hverken beredskab eller sundhedsvæsen. Hvis vi ikke havde droslet beredskabet ned for 30 år siden, havde vi været ligeså beredte som Finland. Lige nu er der for mange købere hvor sælgerne har reduceret til "just in time". Desuden dækker beredskabet og sundhedsvæsen jo også over rigsfællesskabet, det indbefatter ikke EU. Desuden detaler vi danskere jo en del af EU Faktisk mest i EU målt i forhold til BIP eller borger.

  • 4
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten