close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Tesla: Model 3 skal opdateres efter 'omfattende fejl'

Illustration: Tom Werner/BMW

Elon Musk har bekræftet, at Teslas Model 3 skal opdateres, efter at Consumer Reports, som er en interesseorganisation for forbrugere, har fundet fejl ved bilen. Kritikken lyder blandt andet på, at bilens bremselængde er på over 46 meter ved opbremsning fra 100 km/t. 'Langt værre end nogen tilsvarende bil, vi har testet,' lyder det i rapporten.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Jyllands-Posten 20. jun 2018 08:01
Overskuddet daler kraftigt hos Zenvo

Rapporten siger at bilen bremser godt de første par gange, under 40 meter fra 100 km/t.

Men ved gentagne hårder opbremsninger så stiger bremselængden til de 48 meter. Hvis man er så heldig allerede at have en Tesla Model 3 i Danmark så må man lige holde lidt afstand på motorvejen så man ikke laver 10-15 nødbremseaktioner mellem København og Roskilde.

Elon Musk forventer endda at bilen kan opdateres via software, imponerende!

  • 2
  • 5

Men hvorfor tester tesla ikke ordentligt inden de sender produkter ud? Det her skulle de have fanget meget tidligt. Desuden ikke alt kan klares med software opdateringer.. På et tidspunkt må selv musk finde sig i at fysikken bestemmer.

  • 8
  • 3