Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Tesla har fyret hundredvis af medarbejdere

'Production bottlenecks' (flaskehalse i produktionskæden) er tilsyneladende skyld i de store forsinkelser på Teslas Model 3. Det mente virksomheden i sidste måned, og nu står den på fyringer. Omkring 400 medarbejdere i stillinger fra partnere over teamledere til tilsynsførende har i løbet af den seneste uge mistet deres job. Selv påstår de fyrede medarbejdere, at de aldrig har fået en påtale, og de er overraskede over udfaldet.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Reuters 24. maj 2019 08:54
Dieselskandale koster Bosch 670 millioner kroner
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Udover click-bait er der aktiespekulanter med rigtigt store 'short' Tesla-positioner (altså en forpligtelse til at købe), i forventning om at de vil falde i pris, hvilket motiverer folk til at give nyheder om Tesla et negativt spin, sådan at aktien falder (evt. bare midlertidigt).

Der er en lang men læsværdig analyse af disse 'short'-positioner og Tesla her:
https://www.institutionalinvestor.com/arti...

Eksempler på negativt Tesla-spin findes der masser af hos Seeking Alpha, f.eks.:
https://seekingalpha.com/article/4111620-t...
- de er læsværdige hvis man vil forberede sig på en diskussion om Tesla....

  • 0
  • 0