close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Studie viser, at vi ikke lever i en computer-simulation

Illustration: Nordisk Film Biografer

Blandt andet Elon Musk er stor tilhænger af tanken om, at vores virkelighed højst sandsynligt er en computer-simulation. Teoretiske fysikere har dog nu beregnet, at det ville kræve en hukommelse bygget af flere atomer, end der er i universet, blot at opbevare data om et par hundrede elektroner, og dermed afviser de ideen.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via The Register 25. maj 2018 10:49 13
Uber: Nødopbremsning var slået fra før fatal påkørsel
via Energiwatch 25. maj 2018 09:52
Solcelleejere skal selv betale for retvisende elmålere
via Berlingske 25. maj 2018 07:47 4
Forslag om roadpricing i København

Noget kunne jo tyde på at "c" er en repræsentation af clockfrekvensen :)

Clarke's First Law:
When a distinguished but elderly scientist states that something is possible, he is almost certainly right. When he states that something is impossible, he is very probably wrong.

  • 0
  • 0

Man kunne også hævde at man levede i en computersimulation, hvor man selv var den eneste bevidsthed. Resten er kun simuleret til det niveau nødvendigt for at give min bevidsthed input.
I den virkelighed larmer et træ ikke når det falder i skoven, hvis ingen er der. Skoven findes nemlig kun når jeg er i skoven!

  • 0
  • 0