close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Statsejet svensk jernbaneselskab vil køre tog i Danmark og Norge

Illustration: SJ

SJ, det statsejede svenske jernbaneselskab, vil til at køre tog i Danmark, Norge og - på længere sigt - Finland. Selskabet har ansat Thomas Silbersky, der med en fortid i Rynkeby og Nestle har erfaring med at arbejde på tværs af de skandinaviske lande, til at stå for satsningen. »Satsningen på udliciteret trafik på de nordiske markeder er en vigtig del af SJ's ekspansionsplaner og for at implementere SJ's strategiplan frem mod 2040,« begrunder SJ's administrerende direktør, Crister Fritzson.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Nordjyske 15. aug 2018 10:34 1
Intel lukker i Danmark - 200 arbejdspladser udflyttes

Højhastighedstog får vi nok uanset hvad. Lur mig om ikke banen til Femern får nogle ICE4 når først den er færdig, om intet andet så igennem et samarbejde med DB.

  • 5
  • 0

Med PostNord inmente, så vil jeg hellere satse på DSB.

Og det tiltrods for at teknologisk viden er ved at blive os frastjålet, af Danmarks Jernbanemuseum, i Odense. Da de skrotter alt materiel der er blevet udskiftet dele på, igennem tiden. Da det ikke er museums egnet.
Det er noget Ing.dk burde følge op på. Da det er vores fælles teknologi historie.

  • 11
  • 2