Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Spanien sender 9000 testkits tilbage til Kina

Illustration: Lasse Gorm Jensen

Spanien sender nu 9000 testkits, de har købt af en kinesisk virksomhed, tilbage til producenten. De har vist sig at være ubrugelig, fordi sættene kun udviser en følsomhed på 30 procent i stedet for over 80 procent, hvilket kan betyde falske negativer. Ifølge den kinesiske ambassade i Madrid, har virksomheden ikke modtaget en officiel godkendelse til at sælge produktet. I alt har Spanien købt i alt 340.000 testkits af Kina, fordi man har en ambition om at teste langt flere end de 15.000 – 20.000 borgere, man lige nu tester dagligt for corona.

Emner : Test
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hvad sker der i Kina

Disse test som ikke dur.... De lukker graensen for udlaenige... Sender gave til DK (masker, test med fly igår) og gaver til udvalget lande...

Og idag truer Kina vel reelt USA "Xi siger på stats-tv, at USA skal til at gøre en indsats for at forbedre forholdet, og at man står ved en skillevej"..

Får DK gaver, fordi Kina gerne vil ind i Arktis grupper eller er det Grønland de har i tankerne..?

Det kunne vaere godt med nogle geopolitiske, strategiske og økonomisk analyser i denne "Kina virus" fase. Ligger der nogle gode analyser på nettet..?

  • 7
  • 16

Det vil sikkert blive undersøgt. Men sådan set kan det jo være den gamle strategi om at gengælde ondt (Jyllandspostens tegning) med godt. Derved "sanker man gloende kul på modstanderens hoved". Ideen er vist kristelig. Og det er svært at skælde ud over det.

  • 4
  • 4

Det er jo ikke det officielle Kina, der har solgt dette produkt, men et firma uden Kinesisk godkendelse, hvilket ambassaden også har gjort opmærksom på. Lad os ikke splitte men holde gode kræfter sammen i disse tider. Det har vi alle brug for.

  • 17
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten