close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

SpaceX mister Falcon Heavys 'core booster'

Illustration: SpaceX

Elon Musk bekræftede efter Falcon Heavys succesfulde opsendelse, at alt var gået efter planen - med en lille undtagelse. For mens de to støtteraketter var landet, hvor de skulle, så var den midterste ikke kommet ned til det skib, hvor den skulle lande. Den kunne ikke bremse sit fald og ramte derfor vandet med næsten 500 km/t - 100 meter fra skibet.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE

Så vidt jeg er orienteret var årsagen til maveplaskeren, at der ikke var nok "ignition fluid" til opstart af 2 af de 3 motorer. Dette vil blive rettet op på til senere missioner.

  • 7
  • 0

Det er værd at bemærke at center core var en "block 3". Samme generation har haft et par landingsuheld i samme stil, som er blevet adresseret i block 4 og den kommende block 5.
Den næste Falcon Heavy skulle benytte en block 5 som center core.

  • 8
  • 0

"Den kunne ikke bremse sit fald og ramte derfor vandet med næsten 500 km/t - 100 meter fra skibet."

Heldigt at den ikke rent faktisk ramte skibet - med dén fart!

Ellers fuldstændig imponerende show vi har set...!

  • 3
  • 0