Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

SpaceX mistede den hjemvendte center-booster - faldt i havet

Illustration: SpaceX

SpaceX kunne efter torsdagens Falcon Heavy-opsendelse med glæde konstatere, at både side-boosterne og center-boosteren vendte hjem til deres platforme, som de skulle. Men hvad angår center-boosteren var glæden kort, for da platformen på Atlanterhavet senere skulle sejles i land, drattede rakettrinnet af. Problemet var tilsyneladende for høje bølger kombineret med en griberobot på droneskibet, som ikke var designet til Falcon Heavy, men udelukkende til Falcon 9. Derfor kunne den ikke holde boosteren på plads. Men det satser SpaceX på at få fikset til næste gang.

Emner : Raketter
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Politiken Byrum 22. maj 2019 09:19 6
Lovforslag om hermetisk lukkede boliger stoppet af valget
via Berlingske 22. maj 2019 07:06 5
Nordvestlige København skal ikke regne med nogen metro
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Raketter forekommer at være en risikabel teknologi, hvis de var meget billige og lasten det samme, var det måske ok som løsning. Som det er, må det endnu eksperimentelle løftefly være et spændende alternativ - også selvom det i første omgang er raketter den løfter.

  • 0
  • 20