Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

SpaceX mistede den hjemvendte center-booster - faldt i havet

Illustration: SpaceX

SpaceX kunne efter torsdagens Falcon Heavy-opsendelse med glæde konstatere, at både side-boosterne og center-boosteren vendte hjem til deres platforme, som de skulle. Men hvad angår center-boosteren var glæden kort, for da platformen på Atlanterhavet senere skulle sejles i land, drattede rakettrinnet af. Problemet var tilsyneladende for høje bølger kombineret med en griberobot på droneskibet, som ikke var designet til Falcon Heavy, men udelukkende til Falcon 9. Derfor kunne den ikke holde boosteren på plads. Men det satser SpaceX på at få fikset til næste gang.

Emner : Raketter
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Universe Today 17. okt 2019 12:08
Boret på Mars-lander har vristet sig fri igen
via The Guardian 17. okt 2019 11:57
NASA viser ny rumdragt frem til kommende måne-mission
via Politiken 17. okt 2019 07:33
Lufthavnen i Hamborg åbner igen efter bombefund
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Raketter forekommer at være en risikabel teknologi, hvis de var meget billige og lasten det samme, var det måske ok som løsning. Som det er, må det endnu eksperimentelle løftefly være et spændende alternativ - også selvom det i første omgang er raketter den løfter.

  • 0
  • 20
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten