Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

SpaceX lander en Falcon 9 for 26. gang: Ren rutine fra nu af

Illustration: SpaceX

SpaceX mener nu at have færdigudviklet Falcon 9-boosteren Block 5. Det vil fremover være den eneste Falcon 9-raket, som SpaceX vil anvende, og efterhånden er det et rutinespørgsmål at opsende og lande raketten. Elon Musk har udtalt, at hver raket vil kunne genbruges op mod 100 gange og ikke vil kræve særlig vedligeholdelse de første 10 gange.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Astronomy Now 20. mar 2019 10:13
ESA's exo-planet-jæger skydes op til oktober
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det, som man ofte ser, er at medarbejdere under pres begår fejl, fordi at de presses til at gøre tingene så hurtigt som muligt. Det kan medføre, at ting der skulle testes bliver sløjfet for at nå deadline, og papirerne bare udfyldes som normalt. Typisk kan problemet opstå, hvis man "antager" at medarbejderne bliver bedre hver dag, da det nu er rutine, og at man derfor løbende sætter den tid ned som de må bruge på opgaven.

  • 4
  • 0