close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

SpaceX har Mars-raket klar til korte ture næste år

Illustration: Lasse Gorm Jensen

Elon Musk afslører, at SpaceX' kommende raket, der er bliver designet til at kunne flyve til Mars, allerede vil være klar til kortere ture i starten af 2019. Det er BFR-raketten, der skal kunne lave interplanetariske rejse og være fuldt genbrugelig. Han tilføjer dog samtidigt med et grin, at »nogle gange er mine tidslinjer lidt... du ved...«

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Berlingske 24. sep 2018 07:34 22
Regeringen vil udfase benzin- og dieselbiler
via Ars Technica 24. sep 2018 07:53
Japanske robotter landet på asteroide

Nu har jeg aldrig været den store turist, men overvejer seriøst at tage en tur til USA for at overvære en opsendelse af FH eller, måske, noget af det BFR grej de vil teste på et eller andet tidspunkt.
Dét ville være en oplevelse af de helt store.

  • 13
  • 0

Det er ikke BFR, der er klar til flyvning næste år. Det er BFS, dvs. selve rumskibet. Det vil man bygge først efter en filosofi om at bygge den sværeste del af raketten først.

BFR er først planlagt til at flyve i 2020.

  • 5
  • 0