andre skriver

Skarp kritik af Dansk Naturfredningsforening for klimanøl

Illustration: Vestas

Mens Dansk Naturfredningsforening (DN) i sine officielle udmeldinger taler varmt for den grønne omstilling og kritiserer politikerne for ikke at handle hurtigt nok, modarbejder og forsinker foreningen selv en lang række vindmølle- og solcelleprojekter landet over, skriver Information. Og ofte med absurde argumenter som rod i landskabet og naturbeskyttelse af områder, som i dag er marker eller stærkt forurenede grunde uden særlig flora og fauna, lyder kritikken fra blandt andet Klimabevægelsen i Danmark, Dansk Energi, Den Grønne Studenterbevægelse og professor i energiplanlægning Brian Vad Mathiesen fra Aalborg Universitet. DN afviser over for Information, at foreningen modarbejder den grønne omstilling, men kalder DN en konstruktiv medspiller, der hjælper med at gøre projekterne bedre.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Business.dk 5. okt 2022 12:34
Verdens tungeste kranløft gennemført i Nordsøen
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det smukke danske landskab skæmmes af de grimme møller og solpaneler. Og de skrottes på uhyggelig vis! Stop nu det vanvid!

Byg tolv EPR reaktorer - så er der nok el til Danmark og til at eksportere til Tyskland som jo er for hellige til SELV at drive akraft! Lad os føre an i den grønne udvikling!

  • 10
  • 12

Byg tolv EPR reaktorer - så er der nok el til Danmark og til at eksportere til Tyskland som jo er for hellige til SELV at drive akraft! Lad os føre an i den grønne udvikling!

Hvad tænker du dog på! Så bliver energien jo billig. Og så flytter alle de grimme fabrikker måske tilbage fra Kina. Og skæmmer det smukke danske landskab. Og forurener.

Fabrikkerne skal skæmme i Kina. Hvor de forurener 7 gange mere. Og så skal varerne fragtes hertil med dieselskib. Ligesom vi har gjort de sidste 2-3 årtier. For naturens skyld, naturligvis. Dansk klimapolitik i en nødeskald. Feel-good factoren er helt i top :-)

  • 8
  • 5
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten