Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Sikkerhedschef om løsrevet sættevogn: Umuligt at sikre, at den sidder ordentligt fast

Illustration: Teknologiens Mediehus / Lasse Gorm Jensen

Man kan ikke med sikkerhed sige, om sættevogne sidder ordentligt fast, når de først er sat på togvognene. Sådan lyder det fra sikkerhedschefen i transportvirksomheden CFL Cargo Denmark, Dennis Larsen. Havarikommissionen har tidligere påpeget, at der kan være et muligt problem med låsemekanismen på den type af godsvogne, som var involveret i ulykken. Det kan have haft betydning for togulykken på Storebælt den 2. januar i år, hvor 8 mennesker mistede livet og yderligere 16 blev kvæstet. Ifølge TV 2 har fragtfirmaet DB Cargo ændret deres sikkerhedsprocedure i forbindelse med lastning af togvogne efter ulykken.

Emner : Tog
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via DR Nyheder 22. okt 2019 07:50
Drone finder forsvundet barn i kornmark
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Man kan lade være med at forlade sig på et så simpelt system med en pal der skal gå i indgreb i en tap uden en reel mulighed for at sikre at det er sket. Brug nogle låsesystemer der kan kontrolleres.

  • 1
  • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten