Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Saudi-Arabien vil bygge ny megaby til 500 milliarder dollars

Den saudiske prins Mohammed bin Salman har offentliggjort planer om at bygge en helt ny by på det Røde Havs kyst. Byen skal tilbyde et mere luksuriøst liv, end hvad man ellers kan finde i resten af landet i dag. Byprojektet hedder Neom, og ved offentliggørelsen af det sagde prinsen, at Neom skal køre på grøn energi og ikke have plads til »noget traditionelt«.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Ny Teknik 16. jul 2019 09:54
Forskere kan forudse brokollapser med satellitter
via Jyllands-Posten 16. jul 2019 09:19 5
Transportminister vil undersøge elløbehjuls miljøaftryk
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det kræver at der er en infrastruktur som kan anvende den til transport

I 2002 var der tale om ....en....jernbane fra Jordan til Riyad på 2400 km der skulle have været færdig i 2010 og været overvåget af COWI ....du kan selv gøre dig nogle tanker når du læser Cowi indlæget...læg især mærke til datoerne :)

http://www.cowi.dk/menu/nyhederogmedier/ny...

og selv om der er sol i massevis skal der nu mere til at tiltrække turister

  • 3
  • 2

Det kræver at der er en infrastruktur som kan anvende den til transport


Ja, naturligvis... Ser du et problem i at anvende elektricitet i transportsektoren? Eller er der et problem i at anvende elektricitet til at lave syntetisk olie når den naturlige olie spiller op? Og især når olien er sluppet op, så enten findes der en løsning eller byen sander til igen :)

Men jeg må indrømme at jeg faktisk ikke kan gennemskue hvad din artikel om jernbanen har med dit første indlæg at gøre... Er det den samme mand der vil investerer sine oliepenge? Har byen noget med en tilfældig jernbane i samme land at gøre? Skal COVI også stå for byplanlægningen?

  • 2
  • 2

Prøv at følge sporet i artiklen istedet for at lege "skolelærer" for mig.

Hvis du ikke forstår mig.......så sig nå, gå til de næste indlæg hvor Christian Islev-Andresen gør det meget tydeligere end jeg :)

  • 1
  • 2