andre skriver

Rapport: Jorden skal opleve årlig corona-pandemi for at opfylde Paris-aftale

Illustration: Kelly Sikkema on Unsplash

Hvis den globale opvarmning skal holde sig under de 1,5 grader, som Paris-aftalen dikterer, skal reduktionerne som følge af covid-19 gentage sig hvert år frem mod 2050. Det kommer ikke til at ske, konkluderer DNV GL, som vurderer, at Paris-aftalen overskrides allerede om 8 år.

Kræver muligvis abonnement
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Digital Trends 23. sep 2022 12:40 7
Nvidia: »Moores Lov er død«
via ars Technica 22. sep 2022 12:52 1
USA sætter rekord for solceller i 2021
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Når de positive aspekter af så negative fænomener som Corona og Trump er så åbenbare, så handler det om, hvor absurd forestillingen om udvikling og fremskridt i det hele taget er blevet.

Mainstream udvikling er i sig selv sit eget største problem, forklaringen på æraen, fake news æraen: https://www.google.dk/search?sxsrf=ALeKk03...

  • 1
  • 1

Helt ærligt!

Der er folk som dør af det her, bliver voldsomt syge, mister deres kære, bliver arbejdsløse, får varige skader på deres helbred, depressioner på grund af arbejdsløshed eller bekymringer.

Og så "håber" man på en sådan katastrofe om året for at redde nogle isbjørne om 80 år!

Det forventes 65 millioner sydamerikanere og 25% af afrikas befolkning bliver fattige eller ekstremt fattige på grund af det her. Tror I de vil forholde sig tavse af den grund?

Hvis vi kommer til at opleve det her hvert år, så er der ikke mnnesker på denne planet om 80 år. Ikke engang om 20 år. Langt mindre katastrofer har tidligere ført til krige. Husk på Hitler kom til magten fordi den tyske økonomi kollapsede da Frankrig tog tyskernes kul fordi de efter oktober 1929 krakket ikke længere kunne betale krigsskadeserstatninger til Frankrig. Den kollapsede tyske økonomi, var det som først Hitler frem.

Der er kæmpe uroligheder i verden på grund af dette her, borgerkrige i Sydamerika og Afrika er lige på trapperne. Argentinas ekspræsident er i eksil i Frankrig mens socialisterne forsøger at udnytte COVID-19-situationen til at gøre Argentina til det nye Venezuela - hvor mange vidste lige det?

Lande vil kollapse på grund af det her, og det plejer at føre nogle krige og diktaturer med sig og give god plads til terrorister og fundementalister. Men kan vi bare forhindre en temperaturstigning som FNs klimarapport skriver er overvejende til gavn for Danmark om 80 år, så synes nogen det åbenbart er det hele værd.

  • 5
  • 7

Ja det absurde er åbenbart den almindelige opfattelse....forstå det hvem der kan.

Det danske storhedsvanvid tror at hvis vi reducerer vort CO2 udslip med 70% så er verden reddet.

  • 4
  • 10
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten