Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Politiet genåbner sag om Maersk-forurening i Nordsøen

Illustration: Bent Sørensen/Medvind

Maersk Oil - i dag Total - udledte over en årrække over 80.000 ton af kemikaliet Scavtreat 7103 inklusive 80 ton af det rødt klassificerede stof BAC50 i strid med sine miljøtilladelser, men i juli blev selskabet frifundet for forurening, da Maersk blev vurderet til at have udledt kemikalierne i troen om, at de ikke var miljøfarlige. Sagen om den omfattende miljøforurening blev dermed lukket, uden nogen blev stillet til ansvar. Men nu har politiet besluttet at genåbne sagen, da er kommet nye oplysninger. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til DR.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via South China Morning Post 4. jun 2020 07:36 2
Studie: Coronavirus kan skade testikler uden at inficere celler
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Tallene i denne sag, med nye oplysninger, kunne gerne udtrykkes som: 80.000.000 kg, incl. 80.000 kg rødt kvallificeret og bøden som: 1/2 mill. kr.

Den nuværende journalistik forminsker brøden og fremhæver bøden.

  • 3
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten