close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Politiet i Dubai skal bruge flyvende motorcykler

Illustration: Alexander Atamov/Facebook

Politistyrken i Dubai har annonceret planer om at udvide deres flåde af fartøjer med de russisk-designede Hover Surf Scorpion 3, der kan nå en topfart på 70 km/t bemandet og 100 km/t ubemandet.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Ars Technica 18. jun 2018 07:58
Ny viden om sorte huller
via Politiken 18. jun 2018 07:24 7
København: Regel bremser for små boliger

... men de vil nok være effektive til at bekæmpe besværlige folkemængder i Dubai. Men at sætte dem i brug til andre formål end udbredt lemlæstelse virker uigennemtænkt.

Det er en prototype. Så vidt jeg forstår er det meningen, at der kommer afskærmning på i produktionsversionen. Men den ser langt mere cool ud uden afskærmning.

Du skal nok ikke se indsættelsen af sådan et fartøj som en praktisk foranstaltning, men som et pr-nummer. Man vil gerne vise at det er Dubai, der er først med fremtiden og stedet hvor tingene sker.

  • 0
  • 0

Tja,
Den mangler da bare en prop-guard, og en rimelig pris.

Med 20-30 minutter batteri og topfart på 70 km/t, så har den vel en rækkevidde på 20-30km.
I fugleflugt er det fint til mange pendlere - hvis den kan lade i løbet af dagen på en elbil-ladeplads :)

Man vil næppe savne motorring 3 om morgenen... og alle lyskrydsene...

  • 0
  • 0