close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Politiet i Dubai skal bruge flyvende motorcykler

Illustration: Alexander Atamov/Facebook

Politistyrken i Dubai har annonceret planer om at udvide deres flåde af fartøjer med de russisk-designede Hover Surf Scorpion 3, der kan nå en topfart på 70 km/t bemandet og 100 km/t ubemandet.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Pressemeddelelse fra Novo Nordisk 18. sep 2018 11:03
Novo Nordisk fyrer 400 i R&D
via Global Construction Review 18. sep 2018 09:04 3
Fransk regering vil investere 2,6 mia. kr. i cykelstier

... men de vil nok være effektive til at bekæmpe besværlige folkemængder i Dubai. Men at sætte dem i brug til andre formål end udbredt lemlæstelse virker uigennemtænkt.

Det er en prototype. Så vidt jeg forstår er det meningen, at der kommer afskærmning på i produktionsversionen. Men den ser langt mere cool ud uden afskærmning.

Du skal nok ikke se indsættelsen af sådan et fartøj som en praktisk foranstaltning, men som et pr-nummer. Man vil gerne vise at det er Dubai, der er først med fremtiden og stedet hvor tingene sker.

  • 0
  • 0

Tja,
Den mangler da bare en prop-guard, og en rimelig pris.

Med 20-30 minutter batteri og topfart på 70 km/t, så har den vel en rækkevidde på 20-30km.
I fugleflugt er det fint til mange pendlere - hvis den kan lade i løbet af dagen på en elbil-ladeplads :)

Man vil næppe savne motorring 3 om morgenen... og alle lyskrydsene...

  • 0
  • 0

Hvorfor ikke sætte en lille motorcykelmotor på til at drive den? Det er jo ikke stor gevindst ved at den skal lade hele tiden. Det går ud over prisen den tid den ikke er i luften.

  • 0
  • 0