Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Oslofærgen genoptager ruten uden natklub og fællesbuffet

Illustration: DFDS

I mere end tre måneder har Oslofærgens rute været lukket på grund af coronakrisen, men nu genoptager DFDS ruten mellem København og Oslo. Det bliver dog uden natklub og buffet for at undgå smittespredning. »Tidligere kunne man gå i natklubben og danse til de sene timer til musikken fra et liveband, men den oplevelse vil vi ikke kunne tilbyde vores kunder fra første dag, for det hænger ikke sammen med "social distancing" (retningslinjen om at holde afstand, red.),« lyder det fra passagerdirektør for DFDS, Kasper Moos. Oslofærgen kommer til at sejle med reduceret kapacitet.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via The Guardian 2. jul 2020 14:17
Europa fælder flere og flere træer
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Maritim transport er vigtigt for Danmark og EU.

Det er jeg på ingen måde uenig i, men så lad os beskræftige os med det, ud fra en teknisk vinkel.

En fuldstændig ligegyldig henvisning til at andre skriver at natklubben og buffeten er lukket tyder for mig kun på et "Teknologiens" mediehus som er så desperate efter kliks, at det skriver hvad som helt, som intet har med teknologi at gøre.

Men selvfølgelig imponerende at det ikke er ophøjet til en Plus "artikel".

  • 6
  • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten