Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Økonomer: Industriens klimaplan bygger på en urealistisk finansiering

Illustration: koson/BigStock

Dansk Industris plan om at skære 65 procent af Danmarks CO2-udslip inden 2030 bygger på et urealistisk grundlag, mener en sociolog og to økonomer. Finansieringen skal komme ved at sende 85.000 flere hænder på det danske arbejdsmarked blandt andet fra udenlandsk arbejdskraft, kontanthjælpsmodtagere og førtidspensionister. Men en så kraftig stigning i arbejdsudbuddet er urealistisk, mener økonomerne og sociologen, og det sætter hele finansieringen af industriens klimaplan på spil.

Emner : Klima
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Jydske Vestkysten 20. jan 2020 15:47
Danfoss flytter dansk fabrik til Polen
via Bornholms Tidende 17. jan 2020 15:49
Her er bornholmerfærgens nye T-foil
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

... af beskæftigede vel sjældent har været højere, og industrien derfor ligefrem mangler arbejdskraft har slet ikke givet nogle penge til grøn omstilling? Der skal derimod endnu flere i beskæftigelse for at finde pengene hertil. DI's plan lydere mere som om man bruger grøn omstilling som løftestang for at gavne dem selv mere end klima og miljø.

  • 6
  • 2
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten