Vi bygger bro med stærke vidensmedier, relevante events, nærværende netværk og Teknologiens Jobfinder, hvor vi forbinder kandidater og virksomheder.
Læs her om vores forskellige abonnementstyper
Med vores nyhedsbreve får du et fagligt overblik og adgang til levende debat mellem fagfolk.
Teknologiens Mediehus tilbyder en bred vifte af muligheder for annoncering over for ingeniører og it-professionelle.
Tech Relations leverer effektiv formidling af dit budskab til ingeniører og it-professionelle.
Danmarks største jobplatform for ingeniører, it-professionelle og tekniske specialister.
Kalvebod Brygge 33. 1560 København V
Adm. direktør
Christina Blaagaard Collignon
Chefredaktør
Trine Reitz Bjerregaard
det kan man jo kun glæde sig over, at den i vesten alt for oversete sygdom, forhåbentlig for kamp til stregen. Det vil jo ikke skulle afholdes os for en god G ogT alligevel. Måske vi selv for besøg . Navnet på sygdommen kommer fra Italien via en tur over Liverpool, i det man troede i po deltaet at folk døde af dårlig luft fra sumpene , her af navnet Malair.Hvem ved med klima forandringer om vi ikke selv for besøg af den.
"An experimental vaccine that targets the most dangerous form of the malaria parasite was found to have an efficacy of 74% to 77% after 1 year in children from West Africa."
Javel man indsætter overflade proteiner fra "the malaria parasite" i en partikel, der i det ydre ligner en virus.
Men malaria skyldes er er parasit , hvis livscyklus er mellem et menneskes blod og en myg.
Malaria skyldes ikke en virus. Men derfor er det naturligvis meget glædeligt, at man nu kan stimulere antistoffer mod malaria parasitten.
Lars :)
Malariavirussen?
Vi har skam haft malaria i Danmark.
Den blev udryddet i slutningen af 1800 tallet.
Artiklen de henviser til beskriver, at vaccinen er lavet af hepatitis-b overflade protein, der folder sig til en viruslignende partikel, hvorpå der sidder et overfladeprotein fra malariaparasitten. Det der også er nyt ved vaccinen er, at de bruger en ny adjuvans, der booster effektiviteten af vaccinen.
Et aber dabei for vaccinen er, at den kun præsenterer et protein fra malariaparasitten og de ikke beskriver, hvor konservativ bevaret dette protein er mellem de forskellige varianter af parasitten.
Er det ikke et konservativt protein, vil det sabotere vaccinens virkning.
Ellers en rigtig god nyhed. Da parasitterne allerede er ved at opbygge resistens mod de nyeste behandlinger igen.
Hvis min hukommelse ikke svigter mig, havde vi det sidste tilfælde af dansk malaria i 1930erne.
Svenskerne havde i 1940erne og Finnerne i 1950erne.
Grundene til vi slap af med malaria vurderes til, at være dræningen af den danske landbrugsjord og bedre boligforhold. Disse forhold fik ikke anvendelse i Finland, hvor man hypotetiserer, at man slap af med malaria, da folk begyndte at sove færre per værelse sammen.
Der er vist også stadigvæk en population af anophelesmyg på Lolland. Det boder heller ikke vel, at temperaturen går op i Danmark, hvilket fremmer muligheden for parasitten, at gennemføre sine livsstadier.