close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

andre skriver

Ny energikilde baseret på vand og aluminium tidobler ubådes rækkevidde

Foto: Open Water Power

Ubåde udstyret med den nye strømkilde har en ti gange længere rækkevidde end de ubåde, der sejler på lithium-batterier. Teknologien fungerer ved at lade aluminium korrodere under kontrollerede forhold og udmærker sig blandt andet ved først at generere elektricitet, når ubåden er i vandet. De eksakte kemiske processer beskrives i artiklen.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Global Construction Review 18. aug 2017 13:53 40
Kina vil bygge 20 flydende atomkraftværker
via New Scientist 18. aug 2017 13:50 3
20 skibe i Sortehavet fik deres GPS manipuleret
via Herning Folkeblad 18. aug 2017 13:41 13
Bestsellers højhus kan blive op til 320 meter højt
Kommentarer (12)

Hvis Danmark skal beskytte Grønland er ubåde under is formentlig noget af det mest effektive der findes.
Ingen sender overfladeskibe til områder med Ubåde man ikke ved hvor er.Teknologien her har næsten samme energiindhold som det dieselolie som i højt sat 27 tyske ubåde var tæt på at gøre noget rigtig ondt ved England.Det er ikke KK niveau men er iltuafhængigt eller rettere laver det selv og det støjer ikke.
Drop det der vindmøllerifis og forsk i det her.Det er samtidig et godt bud på CO2 fri lager af strøm.
Hvis vi har 3.5 tons aluminium liggende per borger svarer det til et års forbrug og så kan aluminiumsmøllerierne gerne stå i Langtbortistan,Island,Norge eller England.

  • 0
  • 8