close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Ny analyse: Der er mindre kø på vejene, end bilisterne tror

I Nordjylland er der i gennemsnit kun mellem to og syv minutters forsinkelse om morgenen, men bilisterne oplever det som langt værre.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via TU 21. jun 2018 08:03 11
Norsk firma udvikler ny artilleriammunition
via Jyllands-Posten 20. jun 2018 08:01
Overskuddet daler kraftigt hos Zenvo

Jeg er begyndt at møde kl 9:00 i stedet for 8:00
besparelsen i minutter er ca 5-6 minutter (10 km)

Men følelsen af fri bane og frihed for andre biler kan ikke gøres op i hverken minutter eller penge.
Alt stop and go er = frustration.
København er i øvrigt blandt de 10 bedste byer i verdenen til at afvikle biltrafik. Vi benytter os af overlegen teknologi.

  • 0
  • 0

Jeg kører dagligt mellem Hillerød og Rødovre. Jeg har for vane at nulstille kørecomputeren ved hver tur og har derfor tal på hvor lang tid det tager i forskellige situationer;

Turen er på 38km og bringer mig ad Københavnsvej, på Hillerødmotorvejen lige syd for forlængelsen, via Motorring 3 og af på Roskildevej. med perfekt fremkommelighed tager det 31 minutter. Jeg kører mest på bagkanten af myldretiden hvor det værste køkørsel er overstået, og så tager det 35-45 minutter hvor jeg generelt kan trille når det går langsomst. Midt i myldretiden hedder det 45 minutter til 1 time og så er der start-stop kørsel. Hvis det er rigtigt slemt hedder det en til halvanden time.

Jeg er så heldig at jeg undgår de værste strækninger; Motorring 3 i den modsatte retning er tydeligt værre, Hillerødmotorvejens forlængelse har altid kø i myldretiden, og så tør jeg slet ikke tænke på køge Bugt.

  • 3
  • 0