close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

andre skriver

Ny analyse: Der er mindre kø på vejene, end bilisterne tror

I Nordjylland er der i gennemsnit kun mellem to og syv minutters forsinkelse om morgenen, men bilisterne oplever det som langt værre.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE

via Reuters 26. maj 2017 06:19 1

3D-printet raket når ud i rummet

via Videnskab.dk 26. maj 2017 07:23 1

Fede oste er mindre usunde end vi tror

via STAT News 26. maj 2017 07:57 2

Stof i cannabis hjælper mod epilepsianfald

via NASA 26. maj 2017 06:35

Her er de nyeste billeder af Jupiter

Kommentarer (12)

Jeg er begyndt at møde kl 9:00 i stedet for 8:00
besparelsen i minutter er ca 5-6 minutter (10 km)

Men følelsen af fri bane og frihed for andre biler kan ikke gøres op i hverken minutter eller penge.
Alt stop and go er = frustration.
København er i øvrigt blandt de 10 bedste byer i verdenen til at afvikle biltrafik. Vi benytter os af overlegen teknologi.

  • 0
  • 0

Jeg kører dagligt mellem Hillerød og Rødovre. Jeg har for vane at nulstille kørecomputeren ved hver tur og har derfor tal på hvor lang tid det tager i forskellige situationer;

Turen er på 38km og bringer mig ad Københavnsvej, på Hillerødmotorvejen lige syd for forlængelsen, via Motorring 3 og af på Roskildevej. med perfekt fremkommelighed tager det 31 minutter. Jeg kører mest på bagkanten af myldretiden hvor det værste køkørsel er overstået, og så tager det 35-45 minutter hvor jeg generelt kan trille når det går langsomst. Midt i myldretiden hedder det 45 minutter til 1 time og så er der start-stop kørsel. Hvis det er rigtigt slemt hedder det en til halvanden time.

Jeg er så heldig at jeg undgår de værste strækninger; Motorring 3 i den modsatte retning er tydeligt værre, Hillerødmotorvejens forlængelse har altid kø i myldretiden, og så tør jeg slet ikke tænke på køge Bugt.

  • 3
  • 0