close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Der er nu flere cykler end biler i København

Sensorer, der sørger for trafiktælling, viser nu, at der er 252.600 biler og 265.700 cykler i hovedstaden. Cykeltrafikken i byen er dermed steget med 68 procent inden for de seneste 20 år.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Jane's 360 14. aug 2018 07:51
Kina udvikler fastvinge-quadcopter-hybrid
via Ars Technica 14. aug 2018 07:34 1
Musk: Saudiarabiske milliarder kan frikøbe Tesla

sig mig engang, er i totalt uvidende eller er det nu bare endnu et forsøg på at retfærdigøre "ensretningslisten"s trafikpolitik? Der har altid været flere cykler i København en noget andet befordringsmiddel siden cyklen blev opfundet! Men da næsten hver familie har en bil og minimum en cykel pr. medlem så bliver det mange biler og endnu flere cykler. Også har vi skandalen for de cykel motorvej "Ensretningslisten" anlægge,r ligger øde hen 99 % af tiden det samme gør busbanerne. Når vi dertil lægger at "ensretningslisten" indfører socialovgivningen i trafiklovene og så dør folk. Cyklister kører råddent hvad enhver kan se til dagligt og det er et stigende problem, så jeg har kun et råd "klip Kablet" ved næste valg

  • 3
  • 16

Det er teknologisk udvikling. Cyklen er bilen teknologisk overlegen til by transport på alle områder.
Ingen bære rundt på kuffert store mobil telefoner, kæmpe computere, eller indretter sig med store energi krævende fjernsyn med katodestråle rør og kæmpe pixels.
Bilen er teknologisk under udviklet til by kørsel. Du bør nok begynde at lede efter en anden by at bo eller arbejde i, københavn er verdens cykel hovedstad nummer 1.
Også snart du ankommer til denne nye bilby vil jeg anbefale dig at med det samme hælde din galde ud og pladere for at få byen fyldt med biler, det er nemlig ved at være for sent. Hele verden kigger på hvad der er lykkedes i København.

  • 8
  • 0