close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

andre skriver

Nasa overvejer at lade privat firma tilføje ny luftsluse til ISS

Den Internationale Rumstation (ISS) får måske inden længe endnu en udgang, som skal finansieres af et privat rumfirma. Aktiviteterne på stationen er blevet så mange, at den enlige sluse, der kun åbnes ti gange om året, hvoraf de fem er reserveret til det japanske rumagentur JAXA, er blevet en flaskehals eksempelvis ved udsendelse af Cubesats eller blot noget så simpelt som at hente en beskadiget komponent ind i stedet for at skille sig af med den. Nasa og dets private partner NanoRacks er gået i gang med at kigge nærmere på en løsning, der kan være klar til opsendelse allerede så tidligt som 2018.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE

via Reuters 26. maj 2017 06:19 1

3D-printet raket når ud i rummet

via Videnskab.dk 26. maj 2017 07:23 2

Fede oste er mindre usunde end vi tror

via STAT News 26. maj 2017 07:57 2

Stof i cannabis hjælper mod epilepsianfald

via NASA 26. maj 2017 06:35

Her er de nyeste billeder af Jupiter

Kommentarer (2)

Det er et logistisk problem: Der er for lidt tid til at bruge den mere end det, fordi den skal konfigureres til hver opgave, og astronauterne har andre ting at lave.

  • 0
  • 0