close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Nasa overvejer at lade privat firma tilføje ny luftsluse til ISS

Den Internationale Rumstation (ISS) får måske inden længe endnu en udgang, som skal finansieres af et privat rumfirma. Aktiviteterne på stationen er blevet så mange, at den enlige sluse, der kun åbnes ti gange om året, hvoraf de fem er reserveret til det japanske rumagentur JAXA, er blevet en flaskehals eksempelvis ved udsendelse af Cubesats eller blot noget så simpelt som at hente en beskadiget komponent ind i stedet for at skille sig af med den. Nasa og dets private partner NanoRacks er gået i gang med at kigge nærmere på en løsning, der kan være klar til opsendelse allerede så tidligt som 2018.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Reuters 22. jun 2018 07:04 4
Tesla lukker solanlæg i ni stater
via Jyllands-Posten 22. jun 2018 07:27 3
Netværksfejl hos Banedanmark: Viser forkert info
via Bloomberg 22. jun 2018 07:41
Tyskland vil teste flyvende taxaer

Det er et logistisk problem: Der er for lidt tid til at bruge den mere end det, fordi den skal konfigureres til hver opgave, og astronauterne har andre ting at lave.

  • 0
  • 0