Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Motoren kortsluttede: Elfærge ved Fyn forsinket igen

Et projekt med at sejle en elfærge mellem Fyn, Als og Ærø er forsinket igen. Det står klart, efter at elfærgen Ellens motor kortsluttede i sidste uge. Elfærgen har udelukkende været brugt til træningssejlads indtil nu, og det var meningen, at den skulle tage passagerer med fra 15. august. Den dato er nu usikker. Motoren bliver nu sendt tilbage til fabrikken for at blive undersøgt for, om det er motoren, den er gal med, eller om det er noget andet.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Politiken 21. jan 2020 07:54 10
DSB udskyder opgradering af dobbeltdækkertog
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det virker lidt mærkeligt at det skulle være motorerne der er problemet. Der er lang erfaring med at lave diesel-elektrisk drift. Et nærliggende eksempel er de noget større Tycho Brahe og Aurora. Gad vide hvad der derefter vil dukke op.

  • 1
  • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten