close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Minister vil udvide motorvej E45 med et ekstra spor

Som en del af den kommende finanslov vil regeringen foreslå, at der afsættes 48 millioner kroner til en såkaldt VVM-undersøgelse af en udvidelse af motorvejen mellem Aarhus Syd og Aarhus Nord og den 35 kilometer lange strækning mellem Hornstrup ved Vejle og Skanderborg Syd, skriver DR. Nye tal fra Vejdirektoratet viser, at antallet af kørte kilometer på motorvejene i første kvartal af 2017 steg med 7,1 procent i forhold til samme periode sidste år.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Energy Supply 18. maj 2018 11:55 118
Fjernvarme fortrænger naturgas på Als
via Ars Technica 18. maj 2018 07:51 4
Boring Company: Musk vil bore tunnel under Los Angeles
via The Verge 18. maj 2018 07:39
Førerløse biler på offentlige veje i Texas

En enkelt bil på tværs og 2-3 eller 4 spor er lukkede og modsatte retning går i stå fordi folk vil glo.
Problemet er at der ikke er andre veje uden om hvilket tydelig kan mærkes på A13 der har øget mængden af trafik og især lastbils trafik så kom nu i gang med den hærvejsmotorvej så trafikmængden der skal igennem kan tage en anden rute og pendler trafikken kan få mere plads.

  • 2
  • 1

Få nu lavet det 3. spor over vestfyn. Det er snart 10 år siden at det blev vedtaget. Der mangler blot pengene. VVM er gennemført, så kom nu i gang.

  • 2
  • 0

Få nu lavet det 3. spor over vestfyn. Det er snart 10 år siden at det blev vedtaget. Der mangler blot pengene. VVM er gennemført, så kom nu i gang.

Kører der flere biler på denne strækning af E20, end der gør mellem Skanderborg og Vejle?

Jeg tvivler.

Men ingen tvivl om at trafikken er "mere træls" på E20, mest fordi folk kører ringere der. Det er i hvert fald min vurdering efter at have kørt på de strækninger gennem mange år.

  • 2
  • 1