andre skriver

Miljøminister vil stramme reglerne for havdumpninger

Illustration: Bigstock

Miljøminister Lea Wermelin vil have strammet reglerne for havdumpning. Ministeren ønsker ikke et totalforbud, men peger på, at en stramning kunne bestå af et forbud imod dumpning i bestemte områder med særlig følsom natur eller i strengere krav til ansøgningerne i forbindelse med dumpning. Det er uklart, hvornår regeringen er klar til at stramme reglerne, men Lea Wermelin håber, at det kan blive inden sommerferien.

Kræver muligvis abonnement
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Railway-news 30. jun 2022 10:12
Lyon får førerløs metro efter 10 års ombygning
via Københavnerliv 30. jun 2022 10:11
Stjålne mineralsten fra ingeniørs dødsbo muligvis fundet
via Information 30. jun 2022 09:51
Analyse: En af de største klimapakker i EU's historie
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

ja,når andre syntes, det,er noget, skidt. så må vi også. det bliver spændende,at se, hvad,dem, som,ikke anså det for skadeligt,før andre sagde fra. nu kommer frem til. sikkert noget udvandet,mudder.

  • 2
  • 4

politisk sludder for en sladder reparationsarbejde efter den dårlige sag i pressen omkring Lynetteholmslammet fra vores "miljø"minister 😕

Jeg vil vædde en sveske om, at "man" meget hurtigt når frem til, at netop Køge Bugt i denne sammenhæng ikke er særlig følsom natur

Stop nu for AL dumpning af alt, der ikke er helt kosher - uanset om havområdet er særligt følsomt eller ej, så er det natur. Vi kunne jo ikke drømme om at dumpe slammet i Grib Skov, selv om man kunne købe sig til en rapport fra Rambøll, der sagde, at det ikke medføre betydelige påvirkninger - eller?

Ude af øje, ude af sind synes stadig at være det gældende dogme, når det kommer til vore farvande - suk - er vi virkelig ikke blevet klogere, siden dumpningerne af kemikalieaffald i Nordsøen i 70'erne??

  • 20
  • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten