Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Miljøminister åben for anlægslov om Jyllinge Nordmark

Ved Bodil-stormen i 2013 nåede vandstanden 2,05 meter over daglig vande, og det planlagte dige skal være 2,40 meter højt. Men det er et unødvendigt stort indgreb på både naturen og de berørte grundejere, mener en af de grundejere, der skal lægge jord til diget, og som har klaget til Miljø- og Fødevareklagenævnet og fået medhold. Illustration: Roskilde Kommune

Den nytilrådte miljøminister, Lea Wermelin (S), har sat sine embedsfolk til at undersøge, om der skal laves en anlægslov specifikt for kystsikringsprojektet ved Jyllinge Nordmark, så digebyggeriet, der har ligget stille siden marts efter klager fra to beboere i området til Miljø- og Fødevareklagenævnet, kan blive genoptaget.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via TV2 Nyhederne 13. sep 2019 15:09
Metrotog afsporer - spor spærret
via Børsen 13. sep 2019 08:50
Teleselskaber øger investeringer i 5G og fiber
via Jyllands-posten.dk 13. sep 2019 07:55
Spildt kaffe tvang fly med 337 passagerer til nødlanding
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten