Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Marselistunnel rykker tættere på

Politikere i Aarhus håber at kunne sætte gang i anlægget af Marselistunnellen på 1,9 km i år. Tunnellen,der forbinder centrum af byen med Aarhus Havn, er vurderet til godt 1,5 mia. kroner og har længe stået på ønskesedlen i kommunen. Projektet har hidtil været bremset af anlægsloftet, der sætter en grænse for, hvor meget kommunerne må bruge. Men det kan der blive lavet om på snart. Borgmesteren har en tro på, at projektet kan blive undtaget fra anlægsloftet som følge af afmatningen i økonomien under coronaudbruddet. Anlægsloftet blev for nylig suspenderet, men kun for mindre projekter. - Allerede inden coronakrisen troede jeg, at den endelige beslutning var tæt på at blive truffet. Krisen har øget behovet for anlægsinvesteringer til at støtte op om et presset erhvervsliv, og derfor er jeg helt overbevist om, at vi får truffet de nødvendige beslutninger i 2020, siger borgmester i Aarhus Kommune, siger Jacob Bundsgaard (S) til TV2 Østjylland.

Emner : Tunneller
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Energiwatch 26. maj 2020 15:28 15
Fynsværket udfaser kul i 2022
via DR Østjylland 26. maj 2020 09:48
Blodbanker stopper corona-test
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Sydhavnen i Århus blev sidst i 90'erne udviddet netop på betingelse af at der blev bygget en tunnel til at tage den stigende trafik. Det var ihverftald den besked beboerne langs med Marselis Blvd. fik dengang.

  • 1
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten