Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Lilleholt: Bekymrende FN-rapport kræver mere handling

Illustration: www.jeppebnielsen.com

Regeringen vil presse på for en mere ambitiøs klimapolitik såvel i Danmark som i EU og globalt, siger energi- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V) i en kommentar til den nye rapport fra FN's Klimapanel. På tirsdag præsenterer regeringen sit længe ventede klimaudspil for 2020-2030, der skal vise, hvordan Danmark reducerer CO2-udslippet inden for landbrug, transport og bygninger, som ikke er omfattet af EU's kvotesystem.

Emner : Klima
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Ja Lille Holt..Du vil lave forskningspujle m.h.p. at indfange atmosfærens CO2, lover du da. Men samtidig fortsætter tog, lastbiler og skibe og vi andre med at afbrænde fossilt carbon, for elbiler og deltog er for dyre og de private erhverv skal jo have fred, for I er jo åh så erhvervsvenlige og konkurrence evnen skal da ikke forrykkes..OSV.
Men for mig at se, er det at tømme en hullet båd med en hånd øse og ignorere hullerne - velargumemteret med de bedste økonomiske argumenter, som ignorerer hullerne som løber op på 150 E12 dollars at lukke over de anslåede 80 år globalt MEN dyrere er regningen ifølge IPCC ved ikke at stoppe hullerne - for de vokser, som det berømte hollandske digehul.
. Så hvem skal nu betale for oprydningen efter 150 års oliefest?
- CL, pumpe CO2 ned i de tømme olie felter hvorfra det kom, må være udvejen i det store perspektiv. Altså kildeopsamling fra forureneren og så luk af for al fossil brændsel NU!

  • 1
  • 4
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten