Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Kinesiske videnskabsmænd skaber mere menneskelignende aber

Illustration: Md. Tareq Aziz Touhid / Commons.wikimedia.org

Kinesiske videnskabsmænd fra Kunming Institute of Zoology har i et forsøg på yderligere at forstå den menneskelige kognition valgt at tilføre menneskelige gener til forsøgsaber for at kortlægge nogle af de gener, der kan spille en rolle i den menneskelige intelligens. Forsøgene omhandlende makakaber med kunstigt overført genetisk materiale fra menneskehjernen viser tegn på bedre hukommelse, og deres hjerner udviklere sig langsommere, hvilket minder om udviklingen i menneskebørns hjerner. Amerikanske forskere kalder dog forsøgene for hensynsløse.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Politiken Byrum 22. maj 2019 09:19 6
Lovforslag om hermetisk lukkede boliger stoppet af valget
via Berlingske 22. maj 2019 07:06 5
Nordvestlige København skal ikke regne med nogen metro
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Cadeau til Kina for ikke at være nogle kyllinger og ligge alt for meget under for frygt for det etiske og moralske hysteri, som eksisterer på dette område.

Udviklingen mod det intelligente menneske kan kun gå for langsomt.

  • 2
  • 3