Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Juli kan blive den varmeste måned nogensinde målt på verdensplan

Illustration: Stockxchange.com

Hvis de globale rekordtemperaturer fortsætter i 14 dage mere, bliver denne måned den varmeste juli, der nogensinde er målt globalt set - og den vil dermed slå rekorden fra juli i 2017. De høje temperaturer fortsætter efter juni måned, som blev målt til at være den varmeste juni nogensinde. I Danmark oplever vi det ikke på samme måde, som man gør i det canadiske Arktis, det tørre Sydøstindien eller i Sydfrankrig, hvor skovbrande har hærget - eller Indonesien, hvor myndighederne forsøger at bryde skyerne for at fremprovokere regnen.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Politiken 23. aug 2019 07:26 8
Uddannelsesministeren vil have en ny karakterskala
via Miljø- og Fødevareministeriet 22. aug 2019 12:46
Grundvandet bliver fremover screenet for ti gange så mange uønskede stoffer
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Faktisk kunne de allerede i januar være kommet med den samme overskrift.
Selvfølgelig kan juli blive den varmeste måned indtil det endelige resultat foreligger, hvor vi får se hvad det blev.

  • 8
  • 19

HHH:


Jeg er på ingen måde i panik - ligesom dig er jeg død og borte, inden det går rigtigt galt. I modsætning til dig er jeg dog (alvorligt) bekymret for fremtiden for artens levevis, fodi jeg har knapt så stramme skyklapper på, hvad angår tolkning af data.

Og så er jeg, som KG så rigtigt inde på, irriteret over fataresistente tosser, der bliver ved med - trods indlysende beviser på det modsatte - at påstå, at "jorden er flad".

  • 7
  • 8

De taler om hvis og kan, og så glemmer de i øvrigt hele det amerikanske kontinent

https://edition.cnn.com/2019/07/16/weather...

Nu skal man naturligvis ikke forveksle vejr med klima, men du bragte selv Amerika på banen.

Men helt ærligt Svend: selv hvis der er 80% chance for at klimastrudsene har ret og kun 20% chance for at AGW er reel, har man så ikke stadig den moralske pligt til at træde på bremsen for vores efterkommeres skyld? Der er ikke en Jord 2.0!

  • 9
  • 2

Man ved det er agurketid, når selv Ingeniøren skriver om fremtidigt-potentielt-måske-hvemved-detkunneske-vejr :-)

Hvad med en artikel om motorfærgen Prins Richard potentielt kunne kollidere med en polsk supertanker onsdag i næste uge?

:-)

  • 4
  • 4