Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Japan får sine første hangarskibe siden Anden Verdenskrig

Illustration: Steffen McGhie

Japans nye forsvarsplan blev godkendt tirsdag. Af den nye aftale fremgår det blandt andet, at man vil bygge to skibe om til hangarskibe. Dermed får Japan sine første hangarskibe siden Anden Verdenskrig. Det sker i et forsøg på at modvirke både nordkoreanske og kinesiske militære kræfter i regionen. Den nye forsvarsplan indeholder udgifter for knap 1,6 billioner danske kroner og løber frem til marts 2024.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Energistyrelsen 14. okt 2019 09:27
Styrelse gør 5G-test billigere
via CNN 14. okt 2019 07:32 17
Toyota lancerer ny brintbil
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det er heller ikke for meget. Et land har lov til at forsvare sig selv. WW 2 er meget længe siden og de medbestemme er født efter krigen. Eller: Det er en regulær hær, marine og luftforsvar, ikke mindre. De to hangarskibe skulle japanerne nok vente på. Alt det andet skal være 95% i orden.

  • 1
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten